Çarşamba, Eylül 07, 2005

Bir baska kutlama

Bize kutlama icin bahane mi yok? :) Gecen Cuma itibariyla Sistem Yoneticileri Grubuna gecisim tamamlandi; dolayisiyla mudurum degisti.

Eski mudurum, aksam cikip bir seyler yiyip icelim, yeni gorevini kutlayalim dedi. Kisa surede organize ettik ve yer olarak, hem ofise cok yakin olmasi hem de ortamini cok sevmemiz nedeniyle downtown'daki ayakustu ugrak yerimiz haline gelen Japon Bar-Restorani ISE'ye gittik.

Kac surahi Japon Kirin birasi ictik sayamadim. Zaten ISE'de bardaginiz hic bos kalmiyor. Garson kizlar cok hizli, ne zaman baksaniz bardaginiz dolu :) Benim mudurle ben South Beach Diet'ten kalma aliskanlikla dusuk karbonhidratli, 95 kalori iceren Light Kirin'i tercih ettik.

Bezen geldiginde sake icmek istedi. ISE'de 35 cesit sake var ama biz bildigimiz house-sake siparis ettik. Eda Kilic'ta (resimde ondeki) birayi birakip sake'ye donunce kucuk surahilerden 5 tane icmisiz.

Irlandali eski mudurum acaip sen sakrak bir adamdir. Esprileri ile kirdi gecirdi ekibi. Basta 5-7 arasi takiliriz diyorduk ama muhabbet iyi olunca 9'a kadar kaldik. Bu aksamin en tutulan ordorvu Beef Negimaki oldu. Ancak, Amerikan porsiyonlarina alisik insanlar icin Japon porsiyonlari hap gibi geliyor :)

Hiç yorum yok: