Cumartesi, Eylül 03, 2005

Karaaslan'lara Veda...

Bezen 3 yil once Rutherford'da simdi oturdugumuz evi tuttugunda, hemen yan sokakta Emine - Murat Uygur cifti oturuyordu. Serpil ve Mehmet Karaaslan (ki kimse ona Mehmet demez, Kara diye bilinir - Resimde, ondeki gruptan en sagdaki) ise yakinlardaki Belleville idi. Kabile dedigimiz yakin cevremizden ilk Serpil ile Kara Rutherford'dan ev aldi. Ardindan da biz haric butun kabile ev'lendi. Hemen herkes Nutley'deki yeni yapilan site'den ev aldi. Orda sanirim 20'ye yakin Turk aile var simdi.

Ben ABD'ye geldikten bir kac hafta sonra Serpil'le Kara'nin ilk kizlari, Elif dogdu. Simdi 2. kizlari Damla 1 yasinda, resimde goruldugu gibi kabilenin kalaninin da cogu cocuklandi ama Elif uzun bir sure tek bebek olarak el ustunde tutuldu.

Simdi Karalar, Ingiltere'ye tasinmaya karar verdiler. Onumuzdeki hafta ayriliyorlar. Dolayisiyla bu hafta sonu bir araya gelip bir piknik yapalim dedik ve 3 Eylul 2005 Cumartesi gunu Shepherd Lake, Ringwood'ta toplandik. Muhtesem bir Eylul havasi vardi, cok guzel bir piknik oldu. Dostlardan ayrilmak hep zor geliyor ama onlar icin herseyin daha guzel olacagini umit ederek uzuntumuzu bastiriyoruz. Sanslari bol olsun!

Hiç yorum yok: