Cumartesi, Ekim 08, 2005

Sevilla'da Bir Aksam

Bir haftadir konusuyorduk. Cuma aksami Manhattan'da Ispanyol yemegi yiyecektik. Mekana karar verildi: Sevilla Restaurant & Bar. Aksam 6 gibi Numan Numanbayraktaroglu ve Eda Kilic ile sirketten ciktik. Hava yagmurlu, dolayisiyla Manhattan'in butun taksileri bir yerlere saklanmis :) Neyse sonucta bir taksi bulup restorana vardik ve bara yerlestik.

Sevilla, Sangría ve Paella'lari ile meshur bir yer. Susamisiz! 2. Sangria surahisi bittiginde Bezen ve kardesi Engin geldi, masaya gectik. Daha sonra Numan'in esi Kyoko ve oglu Ata ile kardesi Yesim ve Mathew geldiler. Murat Kilic ve Balkir Unur'un de katilmasi ile ekip tamamlandi. 14 surahi Sangria icmisiz, kac tane paella goturmusuz sayamadim. Emine - Murat Uygur bize katilamadi ama blackberry ile e-mailler atip dakika ve skor verdim :)

Sonrasinda Cafe Wha'ya gittigimiz gece yerini ogrendigimiz Nargileciye yuruduk. Cuma aksami restoranlarda, barlarda adim atacak yer yok. Nargilecide de biraz sira beklemek zorunda kaldik. Sangria'lar etkisini gosterince cok fazla takilamadik. Murat arabayla gelmis, Balkir'i Grand Central'dan Connecticut trenine birakip evin yolunu tuttuk. Guzel bir aksam oldu netekim.

Hiç yorum yok: