Pazar, Haziran 25, 2006

JP Morgan Corporate Challenge


Balik etkinligini bitirdigimize gore tekrar gundelik seyleri yazmaya donebilirim:) Carsamba aksami Adil'in daha once bahsettigi Corporate Challenge kosusu vardi. Saat 7'de Central Park'da baslayacakti kosu. Ben saat 6.30'da Adillerin grubuyla bulustugumda park coktan dolmustu ve akin akin gelmeye devam ediyordu kosucular/izleyiciler. Biz nihayet grubu toparlayip da parka gelebildigimizde nerdeyse 7 olmustu zaten. Cantalari nereye biraksak, hadi fotograf cektirelim, start nerdeydi yaw seklindeki konusmalar yapilirken de kosu baslamisti bile:)) Ben birkac kisinin cantasini GS tentesine birakip yarisi izlemek ve fotograf cekmek uzere finish cizgisinin yakinlarina konuslandim. 15.000 kisi katilmis kosuya bu yil. 3.5 millik (5.63 km) kosuda erkeklerde birinci 17.48, kadinlarda ise 20.24 dakikada tamamladi kosuyu. Once 1-2 derken 5-10 derken akin akin gelen kosuculari izlemek cok zevkliydi. Iki kosucu fenalasti, sedyelerle tasindilar kenara.

Bizimkiler gec baslayinca bitirmeleri de gec oldu tabi:) Bu kalabalikta Adil'i gorur muyum acaba kacirmasam bari derken nerde durmus olabilecegimi dogru tahmin eden askim onumden gecti, resimini cekebildim:)) Kosu bittiginde katilimcilara yeni tisortler dagitildi ve herkes kendi sirketinin tentesine yoneldi. Kosuya katilanlar genel olarak buyuk, kurumsallasmis sirketlerdi ve cogu kendi tisortunu yaptirmisti kosuculari icin. Hemen hepsinin de kosucularin birseyler icip yemek yiyebilmeleri, dinlenebilmeleri icin hazirladiklari tenteleri ve yiyecekler/icecekleri vardi.

Tentelerin kuruldugu alanin girisine bir sahne kurulmustu, orda hem muzik caliyor hem de kosuda dereceye girenler anons ediliyordu. Ortalik rengarenk, civil civildi, cok guzeldi. Bu yilki maratonu da gidip yerinde izlemek lazim:))

Hiç yorum yok: